Nastanitev v Vili Triglav na Pokljuki

Apartmaji/sobe, ki so luksuzno opremljeni, so prijetni, udobni in  topli, primerni za preživljanje tako zimskih kot poletnih noči v visokogorju. V objektu so na voljo štiri različne nastanitve, tako da lahko vsak najde sebi primerno . Imena  so bila določena po članih družine Valjavec. Brezplačna brezžična povezava je na voljo, prav tako zasebno parkirišče.

 

Apartma z dvema sobama Erazem & Klara

ERAZEM

Studio, narejen v starinskem stilu, velikosti 30 kvadratnih metrov, z lastno kopalnico ter manjšo kuhinjo. Spalni del, ki ima kovano zakonsko posteljo ter večjo omaro z obešalniki, je z drsnimi vrati pregrajen z bivalno kuhinjskim delom, v katerem najdemo raztegljiv usnjen kavč. 

Studio je primeren za pare ali za družine z manjšima otrokoma. Nahaja se v pritličju. Maksimalna kapaciteta 2 odrasla plus 2 otroka.

 

Oprema v kuhinji:

 

- indukcijska plošča (2 polji)

- mikrovalovna pečica

- podpultni hladilnik

- grelnik vode

- čajnik

- kuhinjska posoda

- pribor

- jedilni set krožnikov

 

KLARA

Dvoposteljna soba, narejena v modernem stilu, velikosti 25 kvadratnih metrov, s kopalnico s tušem. Spalni del, ki ima dve ločeni postelji ali zakonsko posteljo, je z okrasnimi stebri delno pregrajen z bivalnim delom, kjer najdemo usnjen raztegljiv kavč, klubsko mizico, LCD televizor ter večjo omaro z mini hladilnikom in obešalniki. Maksimalna kapaciteta 4 osebe. Nahaja se v pritličju.

 

Mateja

Soba...

Soba z balkonom, bivša Titova soba, narejena v alpskem stilu, velikosti 35 kvadratnih metrov, z lastno kopalnico. Spalni del vsebuje zakonsko posteljo s pogradom, dnevni prostor pa je opremljen z usnjenim kavčem, LCD televizorjem ter mini hladilnikom. Z balkona imamo neposredni pogled na najvišjo goro Slovenije, Triglav. Soba je primerna za  družine ali pare.  Maksimalna kapaciteta je 2 odrasla plus 2 otroka.

Nahaja se v prvem nadstropju.

... ali luksuzni apartma 

Apartma Mateja, poleg sobe vsebuje še veliko in bogato opremljeno kuhinjo ter jedilni prostor s krušno pečjo. V jedilnem prostoru je možno pripraviti dve dodatni ležišči na raztegljivem kavču.

Kapaciteta celotnega apartmaja je 65 kvadratnih metrov. Maksimalna kapaciteta je 4 odrasli plus 2 otroka. Apartma je primeren za družine, dva para ali posamezne pare, ki želijo nekaj več.

 

Oprema v kuhinji:

 

- kuhalna plošča na plin (4 polja)

- mikrovalovna pečica

- prostostoječi hladilnik plus zamrzovalnik

- pomivalni stroj

- opekač za kruh

- ročni mešalnik

- grelnik vode

- čajnik

- kuhinjska posoda

- pribor

- jedilni set krožnikov 

 

 

Tadej

Studio dupleks, velikosti 65 kvadratnih metrov, v kateri je v celoti vidno ohranjeno ostrešje iz leta 1939. Kopalnica je tukaj za spremembo opremljena s kadjo. Studio  z edinstvenim stilom vsebuje  kuhinjo z bivalno jedilnim prostorom, ločeno spalnico z zakonsko posteljo in hodnik z dvema izvlečnima pomožnima ležiščema. Dve dodatni ležišči sta na razpolago.

Idealno za družine ali zahtevnejše pare. Nahaja se v mansardi. Maksimalna kapaciteta  4 odrasli plus 2 otroka.

 

Oprema v kuhinji:

 

- indukcijska plošča (4 polja)

- mikrovalovna pečica

- podpultni hladilnik

- grelnik vode

- čajnik

- kuhinjska posoda

- pribor

- jedilni set krožnikov

 

 

 

CHALET

 

Prostostoječa lesena glamping hiška se nahaja v gozdu ob glavnem parkirišču. Meri vsega skupaj 18 kvadratnih metrov, ampak ima vse kar potrebuje par za nepozabne počitnice, tako pozimi, kot poleti. V spodnji etaži je kopalnica , v zgornji etaži  zakonska postelja ter zunaj  jedilno kuhinjski kotiček . Hiški pripada tudi zasebni hot tube.Idealna za romantične pare. Maksimalna kapaciteta 2 odrasli osebi.

 

Oprema za kuhanje :

 

- indukcijska plošča (2 polji)

- hladilnik

- posoda

- pribor

- jedilni set

- grelnik vode

- čajnik 

 

 

  

 

 

                     

 

 

 

 

 

Vremenska napoved
Torek-5°C / 5°C
Sreda-8°C / 8°C
Četrtek-5°C / 10°C
Petek-2°C / 9°C

Slovenija

Darilni bon

Darilni bon lahko naročite tako da, nam pošljete vaše podatke.

Knjiga gostov

 

 

 

SLOVENIE SECRETE