Nastanitev v Vili Triglav na Pokljuki

Apartmaji/sobe, ki so luksuzno opremljeni, so prijetni, udobni in  topli, primerni za preživljanje tako zimskih kot poletnih noči v visokogorju. V objektu so na voljo štiri različne nastanitve, tako da lahko vsak najde sebi primerno . Imena  so bila določena po članih družine Valjavec. Brezplačna brezžična povezava je na voljo, prav tako zasebno parkirišče.

 

Erazem

Studio, narejen v starinskem stilu, velikosti 30 kvadratnih metrov, z lastno kopalnico ter manjšo kuhinjo. Spalni del, ki ima kovano zakonsko posteljo ter večjo omaro z obešalniki, je z drsnimi vrati pregrajen z bivalno kuhinjskim delom, v katerem najdemo raztegljiv usnjen kavč. 

Studio je primeren za pare ali za družine z enim otrokom. Nahaja se v pritličju. Maksimalna kapaciteta 2 odrasla plus 1 otrok.

 

Oprema v kuhinji:

 

- indukcijska plošča (2 polji)

- mikrovalovna pečica

- podpultni hladilnik

- grelnik vode

- čajnik

- kuhinjska posoda

- pribor

- jedilni set krožnikov

 

Klara

Dvoposteljna soba, narejena v modernem stilu, velikosti 25 kvadratnih metrov, s kopalnico s tušem. Spalni del, ki ima dve ločeni postelji ali zakonsko posteljo, je z okrasnimi stebri delno pregrajen z bivalnim delom, kjer najdemo usnjen raztegljiv kavč, mizo, LCD televizor ter večjo omaro z mini hladilnikom in obešalniki.

Soba je primerna za pare ali za družine z enim otrokom. Maksimalna kapaciteta 2 odrasla plus 1 otrok. Nahaja se v pritličju.

Gostje sobe Klara imate na razpolago tudi brezplačno uporabo kuhinjskega kota (Kitcenette), za pripravo zajtrka ter preprostih dnevnih obrokov. 

Kitchenette se nahaja v kletnih prostrih. Po vsaki uporabi je obvezno za seboj počistiti, posodo ter pribor pomiti,prebrisati ter vrniti na svoje mesto, odpadke pa ločiti po navodilih.

 

Apartma z dvema sobama Erazem & Klara

Po želji, lahko namestitvi Erazem in Klara najamete kot apartma z dvema sobama in dvema kopalnicama. Maksimalna kapaciteta je 6 oseb

 

Mateja

Apartma za kulinarike, je bivša Titova soba, narejena v alpskem stilu, z lastno kopalnico in balkonom. Spalnica  vsebuje zakonsko posteljo, pograd ter dnevni prostor  z usnjenim kavčem, LCD televizorjem ter mini hladilnikom. Z balkona imamo neposredni pogled na najvišjo goro Slovenije, Triglav.

Posebnost apartmaja je bogato opremljena kuhinja ter jedilni prostor s krušno pečjo. V jedilnem prostoru je možno pripraviti dve dodatni ležišči na raztegljivem kavču.

Kapaciteta celotnega apartmaja je 65 kvadratnih metrov. Apartma se nahaja v prvem nadstropju, maksimalna kapaciteta je 4 odrasli plus 2 otroka.

Apartma je primeren za družine, dva para ali posamezne pare, ki želijo nekaj več.

 

Oprema v kuhinji:

 

- kuhalna plošča na plin (4 polja)

- mikrovalovna pečica

- prostostoječi hladilnik plus zamrzovalnik

- pomivalni stroj

- opekač za kruh

- ročni mešalnik

- grelnik vode

- čajnik

- kuhinjska posoda

- pribor

- jedilni set krožnikov 

 

 

Tadej

Studio dupleks, velikosti 65 kvadratnih metrov, v kateri je v celoti vidno ohranjeno ostrešje iz leta 1939. Kopalnica je tukaj za spremembo opremljena s kadjo. Studio  z edinstvenim stilom vsebuje  kuhinjo z bivalno jedilnim prostorom, ločeno spalnico z zakonsko posteljo in hodnik z dvema izvlečnima pomožnima ležiščema. Dve dodatni ležišči sta na razpolago.

Idealno za družine ali zahtevnejše pare. Nahaja se v mansardi. Maksimalna kapaciteta  4 odrasli plus 2 otroka.

 

Oprema v kuhinji:

 

- indukcijska plošča (4 polja)

- mikrovalovna pečica

- podpultni hladilnik

- grelnik vode

- čajnik

- kuhinjska posoda

- pribor

- jedilni set krožnikov

 

 

Chalet

Prostostoječa lesena glamping hiška se nahaja v gozdu ob glavnem parkirišču. Meri vsega skupaj 18 kvadratnih metrov, ampak ima vse kar potrebuje par za nepozabne počitnice, tako pozimi, kot poleti. V spodnji etaži je kopalnica, miza ter kavč, v mansardi, ki je dostopna po strmih stopnicah, pa zakonska postelja. Zunaj je še letna kuhinja . V zimskem času, oziroma po želji, je na voljo tudi brezplačna uporaba kuhinjskega kota (Kitchenette), za pripravo zajtrka ter preprostih dnevnih obrokov. 

Kitchenette se nahaja v kletnih prostrih glavne stavbe (tukaj pomivate tudi posodo, pribor ob uporabi letne kuhuinje). Po vsaki uporabi je obvezno za seboj počistiti, posodo ter pribor pomiti,prebrisati ter vrniti na svoje mesto, odpadke pa ločiti po navodilih.

Hiški pripada tudi zasebni hot tube. Idealno za romantične pare. Maksimalna kapaciteta 2 odrasli osebi.

 

Oprema za kuhanje :

 

- indukcijska plošča (2 polji)

- hladilnik

- posoda

- pribor

- jedilni set

- grelnik vode

- čajnik 

 

 

  

Darilni bon

Darilni bon lahko naročite tako da, nam pošljete vaše podatke.

Knjiga gostov

 

 

 

SLOVENIE SECRETE