Nastanitev v Vili Triglav na Pokljuki

Apartmaji, ki so luksuzno opremljeni, so prijetni, udobni in  topli, primerni za preživljanje tako zimskih kot poletnih noči v visokogorju. V objektu so na voljo štiri različne nastanitve, tako da lahko vsak najde sebi primerno . Imena  so bila določena po članih družine Valjavec. Brezplačna brezžična povezava je na voljo, prav tako zasebno parkirišče.

 

ERAZEM

Studio, narejen v starinskem stilu, velikosti 30 kvadratnih metrov, z lastno kopalnico ter manjšo kuhinjo. Spalni del, ki ima kovano zakonsko posteljo ter večjo omaro z obešalniki, je z drsnimi vrati pregrajen z bivalno kuhinjskim delom, v katerem najdemo raztegljiv usnjen kavč. 

Studio je primeren za pare ali za družine z manjšima otrokoma. Nahaja se v pritličju. Maksimalna kapaciteta 2 odrasla plus 2 otroka.

 

Oprema v kuhinji:

 

- indukcijska plošča (2 polji)

- mikrovalovna pečica

- podpultni hladilnik

- grelnik vode

- čajnik

- kuhinjska posoda

- pribor

- jedilni set krožnikov

 

MATEJA

Apartma superior, bivša Titova soba, narejen v alpskem stilu, velikosti 90 kvadratnih metrov, z lastno kopalnico. Spalni del vsebuje zakonsko posteljo s pogradom ter dodatno sobo s še eno zakonsko posteljo in raztegljivim kavčem. Kuhinja z jedilnico je prostorna, opremljena tudi za najbolj zahtevne goste. Na voljo je tudi krušna peč, kjer si lahko spečete  svoj kruh ali pizzo. Z balkona imamo neposredni pogled na najvišjo goro Slovenije, Triglav. Apartma je primeren za zahtevnejše družine, večštevilčne družine.  Maksimalna kapaciteta je 6 odraslih plus 2 otroka.

Nahaja se v prvem nadstropju.

 

Oprema v kuhinji :

 

- kuhalna plošča na plin (4 polja)

- pomivalni stroj

- mikrovalovna pečica

- hladilnik z zamrzovalnikom

- salamoreznica

- opekač kruha

- grelnik vode

- čajnik

- kavni aparat

- jedilni pribor

- posoda

- jedilni set krožnikov

 

 

TADEJ

Studio dupleks, velikosti 54 kvadratnih metrov, v kateri je v celoti vidno ohranjeno ostrešje iz leta 1939. Kopalnica je tukaj za spremembo opremljena s kadjo. Studio  z edinstvenim stilom vsebuje majšo kuhinjo z bivalno jedilnim prostorom, ločeno spalnico z zakonsko posteljo in hodnik z dvema izvlečnima pomožnima ležiščema. Dve dodatni ležišči sta na razpolago.

Idealno za družine ali zahtevnejše pare. Nahaja se v mansardi. Maksimalna kapaciteta  4 odrasli plus 2 otroka.

 

Oprema v kuhinji:

 

- indukcijska plošča (4 polja)

- mikrovalovna pečica

- podpultni hladilnik

- grelnik vode

- čajnik

- kuhinjska posoda

- pribor

- jedilni set krožnikov

 

 

 

CHALET

 

Prostostoječa lesena glamping hiška se nahaja v gozdu ob glavnem parkirišču. Meri vsega skupaj 18 kvadratnih metrov, ampak ima vse kar potrebuje par za nepozabne počitnice, tako pozimi, kot poleti. V spodnji etaži je kopalnica , v zgornji etaži  zakonska postelja ter zunaj  jedilno kuhinjski kotiček . Hiški pripada tudi zasebni hot tube.Idealna za romantične pare. Maksimalna kapaciteta 2 odrasli osebi.

 

Oprema za kuhanje :

 

- indukcijska plošča (2 polji)

- hladilnik

- posoda

- pribor

- jedilni set

- grelnik vode

- čajnik 

 

 

  

 

 

                     

 

 

 

 

 

Vremenska napoved
Četrtek10°C / 27°C
Petek11°C / 29°C
Sobota14°C / 22°C
Nedelja8°C / 20°C

Slovenija

Darilni bon

Darilni bon lahko naročite tako da, nam pošljete vaše podatke.

Knjiga gostov

 

 

 

SLOVENIE SECRETE